We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Jongerenvoorstelling The Chapel op Noorderzon.

Een interactieve performance over liefde, wanhoop en houvast. Door ons jongerenplatform TWEE.

Wat betekent het huwelijk anno 2019? Om dat te onderzoeken maakt jongerenplatform TWEE  ‘The Chapel’. Stap binnen en ga op een 20 minuten durende ontdekkingstocht langs bruiden met verschillende achtergronden en verschillende huwelijksrituelen. Het lief en leed dat huwelijk heet wordt ontleed, en dit leidt tot verrassende inzichten.

The Chapel is de theatrale inleiding bij Club Guy & Roni’s ontroerende en humoristische voorstelling LOVE❤️

Speeldata
15-19 augustus
Noorderzon Groningen

Concept/regie: Philipp Cahrpit
Concept/scenografie: Lola Diaz Cantoni

Over Club Guy & Roni’s LOVE❤️ (oktober – december 2019)

Liefde in al zijn vele verschijningsvormen is een van de belangrijkste drijfveren van menselijke relaties en daarmee een van de meest gebruikte onderwerpen in de scheppende kunsten. LOVE❤️ is een portret van liefde in het tijdperk van de millenials. Een tijdperk van onbeperkte keuze. Een generatie die chronisch lijdt aan FOMO (fear of missing out & fear of missed opportunities) en faalangst.

Op 11 oktober zal LOVE❤️ in Zweden in première gaan. Op 18 oktober zal de voorstelling in Groningen zijn Nederlandse première beleven. LOVE❤️ is een coproductie van Club Guy & Roni, GöteborgsOperans Danskompani en Slagwerk Den Haag.

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.