We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Sanne den Hartogh genomineerd voor LOUIS d’OR!

Sanne den Hartogh | NITE | shot by Halie | Louis d'Or

Voor zijn vertolking van Will in THE UNDERGROUND ontvangt Sanne den Hartogh de nominatie voor meest indrukwekkende, mannelijke hoofdrol.

“The Underground is een rauw en ontwrichtend portret van een man die geen aansluiting vindt, de regels van het spel niet begrijpt en daardoor niet mee kan en wil meespelen. Sanne den Hartogh zet alle tegenstrijdigheden binnen dit personage weergaloos weer. (…) Zwaarmoedig, lichtvoetig, boos of zwelgend in zelfmedelijden; Sanne den Hartogh wisselt moeiteloos.” – juryrapport Nederlands Theater Festival.

Momenteel is Sanne te zien in YARA’S WEDDING. Op 21 juni speelt Sanne zijn nieuwste voorstelling CATTURALI in de Machinefabriek Groningen. Vanaf februari tourt THE UNDERGROUND langs de Nederlandse theaters.

Zowel Yara’s Wedding als The Underground werden eerder al genomineerd als meest indrukwekkende voorstelling van het afgelopen theater seizen. Op 17 september worden, tijdens het Gala van het Nederlands Theater, de winnaars bekend gemaakt. 🤞

Feed

NITE RAW: Rebekka Nilsson

23 08 2022

Vacature Stagiair marketing

11 10 2021

NITE Delivery: Meer is meer

28 04 2021

2THE LOO: Cursus Noors Breien

03 06 2020
Meer feeds

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.