Openbare repetitie EXIT MACBETH - NiteNITE
Sluit
Sluit

Openbare repetitie EXIT MACBETH

Kijk tijdens Noorderzon alvast mee bij het repetitieproces van de nieuwste NNT voorstelling EXIT MACBETH!

Je kent hem van House of Cards, Game of Thrones en de verzamelde werken van Shakespeare: de eerzuchtige, ambitieuze, over lijken gaande alfaman. Shakespeares personage Macbeth is hiervan het archetype. De horrorcocktail van machtswellust, oorlog en moordende ambitie in het originele stuk verbergt iets belangrijks: de natuur die zich verzet tegen het onophoudelijk geweld dat de mens veroorzaakt. Beelden van paarden, raven, donkere bossen en heksen komen steeds opnieuw terug, maar slechts als figuranten. Juist dat willen de Duitse regisseurs Jan-Christophe Gockel en Jana Vetten laten zien.

Ze geven de natuur en de dieren de hoofdrol en stellen zich de vraag: wat blijft er dan over? Ontwerper Michael Pietsch creëerde met dat doel van opgezette dieren unieke poppen die door de performers van het NITE-ensemble tot leven gebracht worden. Op 10 september gaat de voorstelling EXIT Macbeth in première, maar jij kunt tijdens Noorderzon alvast meekijken bij het repetitieproces; op 25 augustus gooien we de deuren van de studio open!

kaartverkoop start 18 juli

 

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.