Vacatures + Audities - NiteNITE
Sluit
Sluit

Vacatures + Audities

Kom je werken bij NITE en Club Guy & Roni? Hieronder vind je onze vacatures en audities.

Wie zijn we?

Wij zijn theatergezelschap NITE en dansgezelschap Club Guy & Roni. We zijn een interdisciplinair theaterhuis. We laten alle disciplines samenwerken en komen hierdoor tot een nieuwe theatertaal.

Openheid, innovatie, zorgzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaardes. Hiermee maken we onze ambities waar en omarmen we inclusiviteit.

Onze thuisbasis is Groningen. De kernwaarden van onze stad zijn vrijheid, lef en eigenzinnigheid. Als interdisciplinair gezelschap worden we gevoed door de identiteit van de stad. In de splendid isolation van het Noorden kunnen we, gesteund door ons trouwe thuispubliek, verder werken aan ambitieus, belangwekkend en avontuurlijk theater om dat vervolgens vol trots aan de rest van het land en daarbuiten te tonen.

Deze beweging is niet meer te stoppen. En jij kunt hier deelgenoot van zijn.

Wij zijn op dit moment op zoek naar een:

allround inspiciënt (spec. licht) | sept. 2024 

stagiair kostuumatelier

Overweeg je om te solliciteren? 

Herken jij je in een van de bovenstaande uitdagingen, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet. We verruimen graag onze blik; dus als jij om wat voor reden dan ook denkt dat je wel geschikt bent voor de baan, maar niet past binnen het profiel dat wij geschreven hebben, dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.