We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
 • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

Vacature medewerker finance & control

Het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni zoeken per 1 februari 2021 een medewerker finance & control, voor 32 – 40 uur.

Wie zijn we?

Wij zijn dansgezelschap Club Guy & Roni entheatergezelschap het Noord Nederlands Toneel. We zijn een interdisciplinair theaterhuis. We laten alle disciplines samenwerken en komen hierdoor tot een nieuwe theatertaal.

Openheid, innovatie, zorgzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaardes. Hiermee maken we onze ambities waar. We bouwen aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om samen betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie.

Onze thuisbasis is Groningen. De kernwaarden van onze stad zijn vrijheid, lef en eigenzinnigheid. Als interdisciplinair gezelschap worden we gevoed door de identiteit van de stad. In de splendid isolation van het Noorden kunnen we, gesteund door ons trouwe thuispubliek, verder werken aan ambitieus, belangwekkend en avontuurlijk theater om dat vervolgens vol trots aan de rest van het land en daarbuiten te tonen.

Deze beweging is niet meer te stoppen. En jij kunt hier deelgenoot van zijn.

Jouw profiel

Onze afdeling administratie is servicegericht naar alle afdelingen binnen onze organisatie. Samen met een tweetal collega’s en afhankelijk van jouw talent heb je afwisselend uitvoerende, controlerende en adviserende taken op het gebied van begrotingen en jaarrekeningen, debiteuren- en crediteurenadministratie, transacties, facturen, contracten, theaterborderellen en verzekeringen. Je vindt het leuk mee te denken, uit te zoeken én te adviseren over toekomstige efficiënte automatiseringsprocessen op de afdeling en je implementeert deze indien gewenst. Je bent tevens de back up voor de salarisadministratie.

Hier ben je goed in

 • Je werkt graag met cijfers en systemen. Wij werken met Exact (online) en Office 365.
 • Je hebt oog voor detail en bent servicegericht en punctueel.
 • Je werkt en denkt op HBO niveau en houdt ontwikkelingen op je vakgebied bij.
 • Je hebt interesse in het automatiseren van processen.
 • Je hebt kennis van salarisadministratie.

Ons aanbod

 • Een werkplek in één van de mooiste theatergebouwen van Groningen.
 • Een diverse club aan leuke collega’s met verschillende culturen en disciplines.
 • Een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Toneel en Dans.
 • Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met Gronings Cultureel Erfgoed: De Eierbal.

Geïnteresseerd?

Het werving- en selectieproces voor deze vacature besteden we uit aan Brainconsultant Recruiters Finance & ICT. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Marc Ligeon: marc.ligeon@brainconsultant.nl, telefonisch bereikbaar op 050 2110717 of 06 23 38 5698 (bij voorkeur via Whatsapp).

Voor vragen over het verloop van de procedure en/of onze organisatie kun je contact opnemen met Monique de Winter: monique@nnt.nl, telefonisch bereikbaar op 06 49 43 9999.

Enthousiast na het lezen van de vacature en je herkent jezelf in het profiel? Je kunt tot 3 januari 2021 je motivatie en CV mailen naar sollicitatie@brainconsultant.nl of je brief en CV uploaden via:

DEZE LINK

COVID note

Tijdens deze Covid-periode werken we zoveel mogelijk thuis. Wel proberen we de sollicitatiegesprekken zoveel mogelijk live te voeren. Dat vinden we belangrijk voor zowel de sollicitant als voor ons. Wanneer we je uitnodigen voor een gesprek dan vragen we je een covid-protocol in te vullen. Een uitgebreid inwerkprogramma is onderdeel van je inwerkperiode, zo zorgen we ervoor dat je in deze Covid-periode snel onze organisatie en alle collega’s leert kennen.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen we niet op prijs.

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.