Vacature Senior Campagneleider - NiteNITE
Sluit
Sluit

Vacature Senior Campagneleider

Het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni zoeken per 1 jan 2022 een senior campagneleider, voor 0,8 — 1 FTE.

Wie zijn we?

Wij zijn dansgezelschap Club Guy & Roni en theatergezelschap het Noord Nederlands Toneel. We zijn een interdisciplinair theaterhuis en samen vormen we NITE; Nationaal Interdisciplinair Theater Ensemble. We laten alle disciplines samenwerken en komen hierdoor tot een nieuwe theatertaal.

Tijdens de eerste coronagolf bouwden we ons digitale theater: NITE hotel. Op dit moment lanceren we het volgende innovatieve coronaproof theaterconcept: NITE Deliver y.Openheid, innovatie, zorgzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaardes. Hiermee maken we onze ambities waar. We bouwen aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om samen betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie.

Onze thuisbasis is Groningen. De kernwaarden van onze stad zijn vrijheid, lef en eigenzinnigheid. Als interdisciplinair gezelschap worden we gevoed door de identiteit van de stad. In de ruimte en weidsheid van het Noorden kunnen we, gesteund door ons trouwe thuispubliek, verder werken aan ambitieus, belangwekkend en avontuurlijk theater om dat vervolgens vol trots aan de rest van het land en daarbuiten te tonen. Deze beweging is niet meer te stoppen. En jij kunt hier deelgenoot van zijn.

Wat zoeken we?

Als senior campagneleider ben je verantwoordelijk voor het activeren en converteren van doelgroepen waarop wij, Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Toneel, ons richten. Dat is een relatief jong, cultureel divers en grootstedelijk en internationaal publiek.

Je zet zowel de creatieve campagnes op voor voorstellingen in theaters, schouwburgen en op festivals als in ons online theater NITEhotel.nl. Ook voer je campagnes voor het educatieve aanbod en voor de randprogrammering. Je maakt en bewaakt de begroting, voorziet theaters, festivals en andere partners van de juiste, inspirerende informatie. Je houdt overzicht op de omni-channel campagne, monitort, stuurt bij en voert soms de regie over verschillende campagnes tegelijk. Je maakt optimaal gebruik van de expertises in het team (online marketeer, brand manager, content marketeer, community manager) door hen op het juiste moment te betrekken, in te zetten of van informatie te voorzien. Je werkt nauw samen met ons artistieke team en weet die plannen goed te vertalen naar publiek om hen te betrekken bij het maakproces.

De afdeling Marketing en Communicatie van het Noord Nederlands Toneel (NNT) en Club Guy & Roni werkt nauw samen met de afdeling educatie aan de uitvoering van het publieksplan. Het publieksplan beschrijft de integrale visie op publiek, met heldere doelstellingen voor de komende vier jaar. De afdeling wordt geleid door het hoofd marketing en communicatie, er zijn meerdere campagneleiders, een online strateeg, een content manager, een brand & community manager, en een insights medewerker.

De afdeling experimenteert graag om zo tot innovatieve campagnes te komen. We werken project- en planmatig en we sturen op de vooraf bepaalde doelstelling. Hoe je die doelen behaalt is aan jou. Er is veel ruimte voor zelfstandigheid en de inbreng van je eigen expertise. De afdeling experimenteert graag om zo tot innovatieve campagnes te komen.

We zoeken een senior campagneleider die:

  • Houdt van theater en dans en van het eigenzinnige werk dat wij maken.
  • Minimaal vier jaar ervaring heeft met het plannen, bedenken, uitvoeren en meten van omni-channel campagnes.
  • Snel van idee naar actie schakelt zonder het overzicht te verliezen.
  • Goed kan omgaan met veranderingen, flexibel ingesteld is én en tegelijkertijd enthousiasmerend is en mensen weet mee te krijgen.
  • Bij voorkeur woonachtig is in Groningen of omgeving of bereid is te verhuizen.

Wat bieden wij?

  • Een werkplek in één van de mooiste theatergebouwen van Groningen of de kans om deels vanuit een andere plaats in Nederland te werken en bijvoorbeeld twee dagen in de week in Groningen aanwezig te zijn.
  • Een diverse club aan leuke en betrokken collega’s met verschillende culturen en disciplines.
  • Een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Toneel en Dans.
  • Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met Gronings Cultureel Erfgoed: de Eierbal.

“Inspirerende werkplek met the meest openminded en wereldse collega’s die je je kan bedenken.” – Siri Klein Robbenhaar (1e productieleider)

Geïnteresseerd?

Enthousiast na het lezen van de vacature en je herkent jezelf in het profiel? Je kunt tot 11 april je motivatie en CV mailen naar Bo van Bommel: bo@nite.nl / stuur gerust een mail wanneer je vragen hebt over de procedure of onze organisatie.
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Bo van Bommel: bo@nite.nl / 06 23 12 69 54.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Covid Note:

Tijdens deze Covid-periode werken we zoveel mogelijk thuis. Wel proberen we de sollicitatiegesprekken zoveel mogelijk live te voeren. Dat vinden we belangrijk voor zowel de kandidaat als voor ons.
Wanneer we je uitnodigen voor een gesprek dan vragen we je een covid-protocol in te vullen. Een uitgebreid inwerkprogramma is onderdeel van je inwerkperiode, zo zorgen we ervoor dat je in deze Covid-periode snel onze organisatie en alle collega’s leert kennen.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen we niet opprijs.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.