FAQ NITE Hotel - NiteNITE
Sluit
Sluit

FAQ NITE Hotel

Vragen over NITE Hotel? Zie hieronder

FAQ – NITE Hotel

Kaarten kopen:

 • Waar kan ik kaarten voor online voorstellingen kopen?

Voor de online voorstellingen breng een bezoekje aan onze ticketshop.

 

 • Kan ik meerdere kaarten kopen?

Ja, dat kan zeker. Voor de online voorstellingen kan je zoveel kaartjes kopen als je wilt. 

 

 • Hoe kan ik betalen als ik geen Nederlandse bankrekening heb?

Geen zorgen! Als je een online kaartje koopt dan biedt onze website ook andere betaalmethoden aan.

 

 • Kan ik kaarten kopen zonder mijn persoonlijke informatie in te vullen?

Helaas is dat niet mogelijk. Big brother is watching you! Grapje hoor, we hebben je persoonlijke informatie nodig om je de beste service te bieden. De gegevensverwerking voldoet aan onze privacyverklaring

 

 • Ik heb kaarten gekocht, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Check eerst je SPAM. Misschien heeft de e-mail zich daar verstopt. Is dat niet het geval? Neem contact op met ons via info@nite.nl. Stuur je bestelnummer mee, indien mogelijk.

 

 • Waar vind ik mijn toegangscode?

Je hebt een mail ontvangen met je toegangscode, van mailadres NITE Ticketservice (info@nitehotel.nl) met als onderwerp Your Access Code(s). Kun je hem niet vinden? Check even de spam-folder in je inbox. Misschien heeft de e-mail zich daar verstopt. Niet gevonden? Neem contact op met ons via info@nite.nl.

 

Tijdens de online voorstelling:

 • Hoe kom ik in het online theater?

Nadat je een kaartje hebt gekocht, ontvang je een e-mail met een code. Bewaar deze code goed! Dit is de sleutel tot de voorstelling in het NITE Hotel. Om naar het NITE Hotel te gaan en de voorstelling te bekijken kun je het beste de link gebruiken uit de mail met je ticket en code erin.

 • Welke technologie heb ik nodig voor de online voorstelling?

We adviseren je om een desktop of laptop (dus geen mobiele telefoon of tablet!) te gebruiken met een goede internetconnectie en de Chrome browser. En denk om goede speakers of headphones! 

We gebruiken veel 3D dus je computer zal flink gaan werken en maakt wellicht wat meer geluid dan anders. Dat is prima, geen zorgen, er is niets mis met een goede workout.

 

 • De connectie van mijn computer is weggevallen. Hoe kom ik weer bij de voorstelling?

Geen paniek! Ga weer naar nitehotel.nl/opennites. Je hoeft alleen je code weer in te vullen en voor je het weet ben je weer terug in ons virtuele theater. 

 

 • Heb ik een webcam nodig voor de online voorstelling?

Nee hoor, dat is niet nodig. Je kunt lekker je pyjama aanhouden voor de voorstelling. Mocht je wel een verbinding met ander publiek willen, dan kan dat in de bar

 

 • Hoe navigeer ik door het digitale theater?

Voor je het virtuele theater inkomt, krijg je eerst een stoomcursus. Onderaan je scherm zie je telkens 3 knoppen: een cirkel met een pijl naar links, een cirkel met een pijl naar rechts en een cirkel met uitzoom-icoon. De middelste knop – cirkelt met het pijltje naar rechts – is je best vriend. Die zorgt ervoor dat je van element naar element springt. Hiermee kun je het beste navigeren door de ruimtes, dan spring je direct naar de juiste plekken zodat je iets mist en niet zelf hoeft te slepen. Maar je kunt ook zelfstandig navigeren door met je muis door de ruimtes te slepen en op de pulserende cirkels te klikken.

 

 • Hoe krijg ik het beeld van een video full screen?

Je kunt dubbelklikken op het beeld, dan krijg je een video full screen. Lukt het niet, ga dan met je muis over de video en klik het full screen-icoontje rechtsonder in beeld aan. Lukt het nog steeds niet? Kijk je misschien op een ipad? Of gebruik je een andere browser dan Chrome? Het NITEhotel werkt het beste op een desk-of laptop in Chrome.

 

IS JE VRAAG NOG NIET BEANTWOORD?
Stuur ons dan een mail: info@nitehotel.nl

 

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.