We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Ntjam Rosie

Het laatste album Breaking Cycles van de in Kameroen geboren Ntjam Rosie (1983) ontving louter lovende kritieken in alle grote dagbladen en muziektijdschriften. Het Engelse Soulandjazz.com riep het album uit tot Soul Album of the week en Echoes Magazine verkoos het tot Beste Soul Album van 2017. Momenteel werkt Ntjam Rosie met een gloednieuw productieteam bestaande uit Bart Wirtz, Lucas Meijers en Thomas Eduard aan een haar zesde studioalbum dat oktober 2019 zal verschijnen.

Dit voorjaar is Ntjam Rosie te bewonderen in de succesvolle productie van Thijs Borsten, De Uitdaging, samen met zanger en trompettist Jeroen Zijlstra. Eerder toerde Ntjam Rosie samen met het Artvark Saxophone Quartet langs de theaters met de voorstelling Homelands en was zij te zien en te horen in de succesvolle producties We hadden liefde, we hadden wapens en Breaking Beats.

Ntjam Rosie speelde op talloze Nederlandse podia en jazzfestivals – waaronder het North Sea Jazz Festival – en trad op in meer dan twintig landen. Diverse malen was zij te gast bij DWDD en Vrije Geluiden.

Nooit meer iets missen en reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je