Dit doen wij tijdens Theater na de Dam - NiteNITE
Sluit
Sluit

Dit doen wij tijdens Theater na de Dam

Na de twee minuten stilte op 4 mei, nog wat langer blijven stilstaan bij de dodenherdenking? Dat kan met Theater na de Dam, door heel Nederland. Wij doen met twee projecten mee: een tekstlezing in het Grand Theatre en de jongerenvoorstelling Geloof, Hoop en Oorlog in de Martinikerk.

Verloren Vader – tekstlezing
In het Grand Theatre kun je luisteren naar de tekstlezing van VERLOREN Vader door Tom Lanoye, gelezen door onze acteurs. Een tekst die Lanoye speciaal voor deze gelegenheid schreef, over een oud-strijder die door zijn voortschrijdende dementie steeds minder zeker wordt van zijn herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog.
Grand Theatre, Groningen
21:00 uur (toegang €5,-)

Geloof, Hoop en Oorlog
In de Martinikerk maken spelers van o.a ons jongerenplatform 2 en de Noorderlingen, een voorstelling over ‘geloven’ in de Tweede Wereldoorlog. De regie is in handen van Karlijn Benthem. Zij liet de jongeren spreken met ouderen over de rol van de kerk en het geloof in deze donkere dagen.
Martinikerk, Groningen
21:00 uur (toegang gratis)

Feed

FALL FAILING van start!

07 11 2023

Fall Failing COMING SOON

03 11 2023

OPEN CALL: foto/video creatives

17 10 2023

NITE RAW: Rebekka Nilsson

23 08 2022
Meer feeds

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.