2Dance with Axel - NiteNITE
Sluit
Sluit

2Dance with Axel

Workshop by Poetic Disasters Club’s Axel Bourdon. Mail to 2dance@clubguyandroni.nl to sign up.

Date: 28-11-2019
Start: 19.00
End: 20.30
Cost: €7.50 (PIN)
Style: Contemporary
Level: Advanced
Location: Bloemstraat 38
Teachers: Axel (Poetic Disasters Club)

Over Axel
Ze is niet bitchy, welnee, ze is gewoon Frans! Laat je niet in de war brengen door haar jongensnaam; Axel is een echt ‘meisjemeisje’, een barbie-girl met glitter in haar bloed, die de wereld beziet door een roze bril.
Van 2007 tot 2017 volgde ze haar opleiding aan de École National Supérieure de Danse de Marseille. Tijdens die tien jaar studeerde ze ballet en hedendaagse dans, maar ook muziek, geschiedenis van de dans en anatomie voor dansers. In het jaar 2016/2017 danste ze bij het Cannes Jeune Ballet van de Rosella Hightower’s school en werkte ze met uiteenlopende choreografen zoals Marius Petipa, Davide Bombana, George Balanchine, Angelin Preljocaj, Sidi Larbi Cherkaoui en Olivier Dubois. Tijdens een excursie naar Nederland zag ze de voorstelling Happiness van Club Guy & Roni en werd van haar sokken geblazen; dit was een gezelschap waar ze bij wilde horen, ook al wist ze dat ze daarvoor uit haar comfort zone zou moeten stappen. De eerste keer dat ze auditie deed voor de Poetic Disaster Club werd ze afgewezen, maar daar liet ze het natuurlijk niet bij zitten; volharding en doorzettingsvermogen zijn haar sterke karaktereigenschappen.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.